Acupunctuur AlkmaarAcupunctuur is bekend door het goede effect op allerlei soorten pijn zoals hoofdpijn, spierpijn, gewrichtspijn en menstruatiepijn.

          Hwa Xia -TCM Acupunctuur Kliniek​​ 

                                Traditionele Chinese Geneeswijze 

Roy,

Ik ben al jaren lang klant bij deze medical center in Zaandam, zeer tevreden met de behandelingen, dank zij alle goede zorgen voel ik me heel goed en relaxed, dit heeft een positieve invloed op mijn werk,houding zowel fysiek als psychisch (positief) ,Ik hoop nog jaren te kunnen genieten van de behandelingen, en ben ook blij met de nieuwe vestiging in Alkmaar.

Tamara,

Ik ben al 3 á 4 jaar een trouwe klant bij Hwa Xia Medical Center. Ik zie en voel een acupunctuur behandeling als een moment van heerlijke ontspanning, het opdoen van nieuwe energie en het verzorgen van mijn organen; dit alles voelt erg prettig. Vaak voel ik meteen verlichting als de naalden zijn aangebracht. Acupunctuur is voor mij geen snel wondermiddel. Dit komt doordat mijn nier- en miltenergie niet in orde zijn en dat duurt jaren voor het echt verbeterd is. Toch zie ik langzaamaan wel verbetering. Met bepaalde tijdelijke gevolgen van de verminderde werking van mijn nier- en miltenergie heb ik wel een aantal snelle wonderen meegemaakt. Wat ik als laatste wil benoemen is, dat de acupuncturiste erg aardig is en kundig.

Brenda,

Ik kwam voor mijn frozen shoulder bij deze dame. Geen dokter, fysio of wie dan ook, die mij meer kon helpen en ik stond op de lijst voor een operatie. Na 1 behandeling merkten ik al vooruitgang. Ongelooflijk, wat was is blij! Ik had zoveel pijn en slikten morfine en kon helemaal niets met mijn arm. Nu een paar maanden later kan ik bijna alles weer met mijn arm. Echt een aanrader!


Dennis,

謙卑是最大的美德之一, 她有Bescheiden en ervaren dokter.


Reactie van klant indienen

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.